Streeknieuws

Man en vrouw in Velp opgepakt voor inbraak cafetaria in Didam

Foto: Pixabay

VELP – In Velp heeft de politie een man en een vrouw uit Deventer opgepakt. Zij worden verdacht van een inbraak in een cafetaria in Didam.

Een omstander zag de inbraak in de Wilhelminastraat in Didam en noteerde het kenteken van de auto van de vermoedelijke inbrekers. Daardoor kon de politie de auto snel traceren. In Velp werd de auto aan de kant gezet en de 40-jarige man en de 25-jarige vrouw aangehouden.

In de auto werd de buit van de inbraak aangetroffen. Beide verdachten zitten vast.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten