Verenigingen

Theater in de Tuin van Sjef in Velp

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – Op zaterdagmiddag 29 oktober van 17.00 tot 20.00 uur is er theater in de Tuin van Sjef in Velp. Op het programma staat theater in verrassende vormen.

Hans Assink speelt ‘Het hoofd is rond’ samen met Frank van Deelen, Frank Spaen en Michiel van der Steen.

In de tuin duiken verrassende theater acts op zoals Hanni Stolker als bruid. Ook zijn er bijdragen van Gerda Reijnders & Marinus Jansen (L’eau Vive) en Ann Glynn en korte rondleidingen door de spectaculair verlichte tuin.

De entree is 10 euro, inclusief bijzondere, speciaal voor deze middag gemaakte hapjes, thee of koffie.

Het evenement is de eerste van een serie van vijf. De opbrengst van alle activiteiten is bestemd voor de Stichting de Tuin van Sjef. De in 2014 overleden bioloog en kunstenaar creëerde de unieke tuin, met talloze zeldzame planten en dieren.

Mede via deze crowdfundings actie hoopt de stichting voldoende geld bijeen te brengen om de tuin en het pand aan te kopen van de gemeente Rheden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten