Streeknieuws

Helft van woningen nieuwe wijk in Rozendaal verkocht

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Bijna de helft van het aantal kavels van de te bouwen woningen in de nieuwe wijk Heerlijckheid Den Dael in Rozendaal is tot nu toe verkocht. Dat meldt de gemeente Rozendaal.

Volgens de gemeente  wordt er daarnaast nog met verschillende geïnteresseerden gesproken over de verkoop van de projectmatige woningen.

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Van de twintig gemeentelijke kavels is de eerste verkocht, daarnaast zijn er vier in optie gegeven. Als deze opties tot verkoop leiden gaat de verkoop van de gemeentelijke kavels volgens de gemeente volgens planning.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten