Streeknieuws

Fiets gestolen uit schuurtje in Rheden

Foto: Facebook Politie Rheden-Rozendaal

RHEDEN – Aan de Leeuwerikenweg in Rheden is een fiets gestolen. Dat gebeurde afgelopen weekend.

Volgens de politie werd de fiets meegenomen uit een schuurtje bij een woning.

De politie doet via Facebook een oproep aan mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben of weten waar de fiets nu is. De politie vraagt deze mensen om contact op te nemen via het nummer 0900 – 8844.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten