Streeknieuws

Oudere vrouw uit Velp beroofd van sieraden en geld

Foto: Pixabay

VELP – Vrouwen die zich voordeden als thuiszorgmedewerkers hebben sieraden en geld gestolen van een oudere vrouw uit Velp.

Met een smoesje kwamen twee of drie vrouwen dinsdag bij het slachtoffer aan de deur aan de Tramstraat in Velp. Eenmaal binnen wisten de vrouwen de sieraden en het geld mee te nemen.

De politie is een onderzoek begonnen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten