Streeknieuws

Treinverkeer tussen Arnhem en Dieren lag plat door aanrijding

Foto: Pixabay

VELP – Door een aanrijding in Velp reden er tussen Arnhem en Dieren een groot deel van woensdagmiddag geen treinen.

Reizigers moesten rekening houden met een vertraging van meer dan zestig minuten.

Rond 17.00 uur reden er weer treinen tussen Arnhem en Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten