Streeknieuws

N348 bij Dieren zit dit weekend dicht, ook geen treinverkeer

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De provinciale weg N348 bij station Dieren gaat dit weekend dicht. Van vrijdag 19.00 uur tot maandag  06.00 uur is de weg in beide richtingen afgesloten. Ook rijden er dit weekend geen treinen tussen Arnhem en Zutphen.

De afsluiting heeft te maken met de Traverse Dieren, het bouwproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren. Tussen de kruisingen Harderwijkerweg en Wilhelminaweg komt een grote kraan te staan.

Daarmee worden steunpunten ingehesen als fundament voor de toekomstige voetgangersbrug. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor het bouwen van trapopgangen en liften.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Omleidingen

Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Kanaalweg – Imboslaan – Harderwijkerweg en andersom. Regionaal verkeer gaat via Doesburg en Hummelo over de N314 en N317. Doordat er ook geen treinen rijden tussen Arnhem en Zutphen zet de NS bussen in.

Er wordt dit weekend ook dag en nacht gewerkt. Omwonenden zijn daarvan op de hoogte gebracht.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten