Streeknieuws

Irritatie bij politie, omstanders negeren afzetlint bij ongeval in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Diverse omstanders die woensdag kwamen kijken bij het ongeval op het spoor bij de Nordlaan in Velp liepen onder het afzetlint door. Volgens de politie resulteerde dat bijna in een aanhouding.

Bij de Nordlaan was woensdag een persoon aangereden door een trein. Daardoor lag het treinverkeer tussen Arnhem en Dieren urenlang plat. Door de politie was de omgeving afgezet met linten.

Meerdere mensen liepen volgens de politie onder het lint door. ‘Toen we ze hierop aanspraken kregen we vervolgens de volle laag wat bijna resulteerde in een aanhouding. Dit had tot gevolg dat wij ons personeel moesten gaan inzetten om mensen achter het afzetlint te houden’, aldus de politie op Facebook.

De politie benadrukt op Facebook nog eens dat de afzetlinten er niets voor niets hangen en vraagt iedereen de afzetting te respecteren.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten