Streeknieuws

Peter R. de Vries: doorbraak in Posbankmoord

Foto: Alex Wiegmink

RHEDEN – Er komt op korte termijn een doorbraak in het langlopende onderzoek naar de moord van Alex Wiegmink. Dat meldt misdaadverslaggever Peter R. de Vries.  Opsporing verzocht zal dinsdag 1 november aandacht voor de zaak vragen en nieuwe feiten presenteren.

Het rechercheteam zoekt de dader(s) niet meer in de omgeving van de Posbank waar de moord op 20 januari 2003 is gepleegd, maar in de omgeving van het Brabantse Erp waar de uitgebrande auto met het lichaam van Alex Wiegmink is gevonden.

Een cold case team van de politie Oost-Nederland heeft de afgelopen anderhalf jaar onder embargo aan de zaak gewerkt. Het team is recent opgeschaald naar 20 man.

Er is nieuw technisch onderzoek gedaan met verrassende uitkomsten waaronder een nieuwe analyse van telecomgegevens.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten