Streeknieuws

Moutainbiker gewond na val in Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Een mountainbiker is zondagmiddag gewond geraakt na val in Dieren.

Het ongeval gebeurde op het fietspad bij de oversteek van de Lange Juffer en de N348.Het is niet bekend waardoor de fietser is gevallen.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten