Streeknieuws

N348 bij Dieren eerder open na werkzaamheden

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – De N348 bij station Dieren ging zondagavond alweer open. Het hele weekend moest het verkeer omrijden, omdat de weg was afgesloten vanwege werkzaamheden.

De afsluiting had te maken met de Traverse Dieren, het bouwproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren. Tussen de kruisingen Harderwijkerweg en Wilhelminaweg stond een grote kraan.

Daarmee werden steunpunten ingehesen als fundament voor de toekomstige voetgangersbrug. Ook werden er voorbereidingen getroffen voor het bouwen van trapopgangen en liften.

Het was de bedoeling dat de weg pas maandagochtend weer open zou zijn, maar dat kon zondagavond al.

Het treinverkeer tussen Arnhem en Zutphen kon dit weekend ook niet rijden. Maandagochtend rijden de treinen weer volgens het spoorboekje.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten