Streeknieuws

Politie: vanavond belangrijk nieuws rond Posbankmoord

Foto: Alex Wiegmink

RHEDEN – De politie komt vanavond met ‘belangrijk nieuws’ in het onderzoek naar de Posbankmoord. Dat politie geeft vanavond om 19.00 uur een persconferentie op het politiebureau in Apeldoorn.

Tijdens de persconferentie is misdaadverslaggever Peter R. de Vries aanwezig. Ook het hoofd dienst regionale recherche Oost-Nederland Aart Graassen.

Alex Wiegmink uit Drempt werd in 2003 op de Posbank bij Rheden doodgeschoten. Zijn auto werd later gevonden in het Brabantse Erp. In de wagen lag het verkoolde lichaam van Wiegmink.

Na ruim dertien jaar kwam de politie dinsdag in het programma Opsporing Verzocht met nieuwe aanknopingspunten. Na de uitzending zijn er belangrijke ontwikkelingen in de zaak, meldt de politie in een verklaring.

Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekendgemaakt.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten