Verenigingen

Velpse Accordeon Vereniging bestaat 70 jaar; zaterdag jubileumconcert

Foto: Pixabay

VELP – De Velpse Accordeon Vereniging viert zaterdag 5 november haar 70 jaar bestaan en geeft een jubileumconcert.

Het thema van de avond is film- en musicalmuziek, ook komt er Zuid Europese muziek aan bod. Het concert staat onder leiding van dirigent Rudy Bohmer.

Het jubileumconcert wordt gehouden in zaal Odeon op de Beemd 1 in Velp. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint een half uurtje later. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten