Verenigingen

Workshop presenteren in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Ook voor vrijwilligersorganisaties of voor bewonersinitiatieven is het steeds vaker van belang om je plannen voor een publiek te presenteren. Het Loket Vrijwilligerswerk biedt een workshop Presenteren aan in het dorpshuis Willem de Zwijger te Rheden op dinsdagavond 15 november.

De workshopleider Sigrid Punt biedt handvatten op welke wijze een presentatie goed overkomt en daarbij ook blijft hangen bij de toehoorders. Items die aan de orde komen zijn onder andere: houding, non-verbale communicatie, voorbereiding, contact met het publiek, gebruik van PowerPoint en Prezi.

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de deelname is gratis. Voor opgave en/of meer informatie: Loket Vrijwilligerswerk, Maud van Braam, tel.: 06 115 946 70 mail: MvBraam@radaruitvoering.nl Mfc de Oase is gevestigd aan het Ericaplein 1 te Dieren.

Zie ook www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten