Workshop presenteren in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Ook voor vrijwilligersorganisaties of voor bewonersinitiatieven is het steeds vaker van belang om je plannen voor een publiek te presenteren. Het Loket Vrijwilligerswerk biedt een workshop Presenteren aan in het dorpshuis Willem de Zwijger te Rheden op dinsdagavond 15 november.

De workshopleider Sigrid Punt biedt handvatten op welke wijze een presentatie goed overkomt en daarbij ook blijft hangen bij de toehoorders. Items die aan de orde komen zijn onder andere: houding, non-verbale communicatie, voorbereiding, contact met het publiek, gebruik van PowerPoint en Prezi.

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de deelname is gratis. Voor opgave en/of meer informatie: Loket Vrijwilligerswerk, Maud van Braam, tel.: 06 115 946 70 mail: MvBraam@radaruitvoering.nl Mfc de Oase is gevestigd aan het Ericaplein 1 te Dieren.

Zie ook www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden