Verenigingen

Optreden Eastwood in Cafe d’Oranjeboom in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De band Eastwood geeft zaterdag 5 november een optreden in Café d’Oranjeboom in de Oranjestraat in Velp. De band trad eerder al op tijdens de Velleper Donderdagen.

Eastwood speelt een mix van hits uit de jaren zestig en zeventig, maar ook van muziek van nu.

Het optreden begint om 20.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten