Streeknieuws

Waar moet ik nou heen? Vertraging in Rheden en Velp door afsluiting A348

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De A348 van Rheden naar Velperbroek was dit weekend afgesloten en dat was te merken in Rheden en Velp. In en om de dorpen was het een stuk drukker dan normaal.

De A348 zat tot maandagochtend 05.00 uur dicht, omdat het stuk snelweg een nieuw laagje asfalt krijgt. Bij de afslag Rheden moest het verkeer binnendoor via Rheden en Velp naar het Velperbroekcircuit.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

In Rheden konden tientallen auto’s niet altijd de juiste route vinden. Automobilisten reden ook richting de IJssel, terwijl zij juist de andere kant op moesten.

Op de wegen in Velp richting Velperbroek stonden lange files voor de verkeerslichten.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten