Streeknieuws

Dronken Velpenaar rijdt tijdens achtervolging bos in en botst tegen boom

Foto: Pixabay

BEEKBERGEN – Een 47-jarige man uit Velp is tijdens een achtervolging door de politie het bos ingereden en uiteindelijk tegen een boom gebotst. De man had volgens de politie vier keer zoveel gedronken als is toegestaan.

De politie werd gebeld door het personeel van een horecazaak in Beekbergen, die probeerden te voorkomen dat drie gasten, met een glaasje teveel op, wegreden in hun auto. Toen agenten op het terrein waren, zagen zij net de auto wegrijden zonder verlichting en met knipperende alarmlichten aan.

Tijdens een achtervolging probeerde de politie de automobilist te waarschuwen met sirene en zwaailampen, maar daar reageerde de Velpenaar niet op.  Bij een flauwe bocht ging de bestuurder rechtdoor en dwars door een afrastering het bos in.

Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom tot stilstand. De inzittenden raakten niet gewond. De Velpenaar is aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten