Streeknieuws

Zoekactie op de IJssel bij De Steeg naar vermiste vrouw levert niets op

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De grote zoekactie op de IJssel bij De Steeg heeft maandagmiddag niets opgeleverd. Er werd gezocht naar een 53-jarige vrouw uit Arnhem, maar er is niets gevonden. De vrouw wordt sinds 25 oktober vermist.

Er werd met vier a vijf boten gezocht. Aan boord waren sonarapparatuur, honden en duikers. Het scheepvaartverkeer was volgens de politie niet stilgelegd.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

De vrouw uit Arnhem vertrok twee weken geleden op haar scootmobiel vanaf haar woonadres. De scootmobiel is aangetroffen bij een omheining aan de Schaapdijk in Arnhem, langs de IJssel.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten