Streeknieuws

Expositie winnende foto’s #MooiRheden op het gemeentehuis

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De winnende foto’s van de fotowedstrijd #MooiRheden zijn nu te zien tijdens een expositie in de hal van het gemeentehuis van de gemeente Rheden.

De wedstrijd is een initiatief van de gemeente Rheden. Het afgelopen jaar werden elk seizoen drie winnende foto’s gekozen door een driekoppige jury. Tot en met woensdag 16 november kan er gestemd worden op de mooiste foto. Dat kan op het gemeentehuis aan de Hoofdstraat in De Steeg.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

De winnaar wordt op donderdag 17 november bekendgemaakt. Dat gebeurt om 19.30 uur op het gemeentehuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten