Streeknieuws

Rheden wil met samenwerking drugs- en alcoholproblemen aanpakken

Foto: Pixabay

DE STEEG – De gemeente Rheden wil met samenwerking de problemen met alcohol en drugs in de gemeente aanpakken. Uit cijfers van onder meer politie en GGD blijkt dat de problemen nu alleen maar toenemen.

Veel organisaties werken volgens het college van burgemeester en wethouders vanuit hun eigen rol, bijvoorbeeld de politie vanuit strafrecht en verslavingszorg vanuit hulpverlening. Volgens het college mist er een gezamenlijke aansturing om de cijfers te laten dalen.

Door de organisaties samen te laten werken hoopt de gemeente dat bijvoorbeeld de overlast van dealen op straat en het gebruik van drugs minder wordt.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten