Streeknieuws

Geld voor samenwerking lokale omroepen en Omroep Gelderland

Foto: Pixabay

ARNHEM – De provincie Gelderland geeft een extra subsidie aan Omroep Gelderland voor de samenwerking met de lokale omroepen. Het gaat om een bedrag van 142.000 euro in 2017.

Omroep Gelderland werkt sinds dit jaar al met zeven lokale omroepen samen. Eind dit jaar moeten dat vijftien omroepen zijn.

Ook Studio Rheden werkt een aantal maanden samen met de regionale zender. Nieuws van beide omroepen wordt uitgewisseld. Een selectie van het nieuws van Studio Rheden is bijvoorbeeld te zien op de website en app van Omroep Gelderland.

De provincie wil met het geld de lokale journalistiek versterken.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten