Streeknieuws

Fietsers in Dieren krijgen waarschuwing; helft had geen verlichting

Foto: Pixabay

DIEREN – De politie heeft vrijdagochtend op diverse plekken in Dieren zo’n vijftig fietsers gecontroleerd. De helft had de verlichting niet in orde. De politie was wel zo vriendelijk om het bij een waarschuwing te laten en schreef geen bekeuringen uit.

De fietsers die zonder verlichting reden kregen een lampenset cadeau van de politie. Daarna mochten de fietsers weer verder rijden.

De politie waarschuwt wel dat er de komende tijd vaker gecontroleerd gaat worden. Dan blijft het niet bij een waarschuwing, meldt de politie.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten