Streeknieuws

Politie Velp gaat nog voor de feestdagen openstaande boetes innen

Foto: Pixabay

VELP – De politie in Velp gaat de komende weken inwoners bezoeken die nog geldboetes hebben openstaan. Dit kondigt de politie op Facebook aan. Als u de komende feestdagen liever met uw familie wil vieren is het verstandig de openstaande boetes te betalen.

Inwoners die een geldboete open hebben staan krijgen de gelegenheid deze meteen te betalen. Wie niet kan of wil betalen, zal alsnog worden aangehouden.

Om een bezoek van de politie tegen te gaan is het verstandig om openstaande boetes te betalen op het bureau in Velp. De bedragen kunnen contant of per pin op het politiebureau worden voldaan.

Openingstijden politiebureau Velp (gld):
Maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 12.00 uur
Donderdag van 13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 18.00 tot 20.30 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Op www.cjib.nl kunt u meer informatie vinden over uw openstaande boetes.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten