Streeknieuws

Slopen en nog eens slopen, oude viaduct A348 bij Rheden weggehaald

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De laatste delen van het oude viaduct Biljoen van de snelweg A348 bij Rheden zijn woensdag weggehaald. Dat gebeurde met enorme kranen die ook het staal en puin van elkaar moesten scheiden. 

Eind deze zomer begonnen de werkzaamheden om twee viaducten van de A348 te vervangen. De viaducten, bij bedrijventerrein De Beemd en bij de aansluiting met de N785 bij Rheden, waren aan vervanging toe.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

In de richting van het Velperbroekcircuit zijn de viaducten al vervangen. Nu wordt er gewerkt in de richting van Dieren, waarbij woensdag het viaduct bij Rheden is weggehaald.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Door de werkzaamheden is er maar een rijstrook beschikbaar op de A348. Dit zorgt in de spits regelmatig voor files. Als het allemaal meezit dan zijn de werkzaamheden begin 2017 klaar en dan kan het verkeer weer normaal over de A348 rijden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten