Streeknieuws

Verdachten Posbankmoord bij Rheden waren 13 jaar geleden al in beeld

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De twee verdachten van de Posbankmoord zijn dertien jaar geleden al gehoord in deze zaak. Toen niet als verdachten, maar als getuigen. Dat zegt een woordvoerster van het Openbaar Ministerie.

Het gaat om een 43-jarige man uit Veghel en een 55-jarige man uit Boekel. Zij zouden op 20 januari 2003 Alex Wiegmink uit Drempt om het leven hebben gebracht op de Posbank bij Rheden.

De man uit Boekel meldde zich begin deze maand zelf bij de politie, na de uitzending van Opsporing Verzocht, waarin de zogenoemde coldcasezaak werd behandeld. Hij bekende betrokken te zijn bij de gewelddadige dood van Wiegmink in het natuurgebied. Later op de dag hield de politie de man uit Veghel aan.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten