Verenigingen

Literair kamerconcert bij Jansen & de Feijter in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Bij Jansen & de Feijter in de Emmastraat in Velp wordt er op zondag 20 november een kamerconcert gegeven met de naam Mijn lieve Burgerhardt. Dit literair kamerconcert biedt een interessante combinatie van literatuur en muziek. 

Mijn lieve Burgerhardt wordt in het Nederlands gesproken en gezongen. Naast teksten van Beversluis, Wolff en Deken klinken er 18e-eeuwse kamermuziekstukken van Händel, Scarlatti, Haydn, Duni, Mozart.

De verschillende stukken zijn door componist Andries van Rossem tot een doorlopend geheel gecomponeerd, met daarin ruimte voor eigentijdse klanken, ten gehore gebracht door sopraan Janneke Daalderop en pianist Rik Helmes.

De aanvang is om 15.00 uur – entree € 12,50 – Reserveren is verplicht

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten