Streeknieuws

Voorarrest verdachten Posbankmoord met negentig dagen verlengd

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het voorarrest van de twee verdachten van de Posbankmoord bij Rheden is opnieuw verlengd. De voorlopige hechtenis is donderdag door de rechter met negentig dagen verlengd.

De 55-jarige man uit Boekel en de 43-jarige man uit Veghel werden begin deze maand aangehouden voor de beruchte Posbankmoord. Zij zitten in volledige beperking. Dat betekent dat zij geen contact met de buitenwereld mogen hebben.

Alex Wiegmink uit Drempt werd in 2003 tijdens een rondje hardlopen op de Posbank doodgeschoten. Zijn uitgebrande auto werd later in het Brabantse Erp teruggevonden.

Begin deze maand kwam er na ruim dertien jaar een doorbraak in de zaak. Na een uitzending van Opsporing Verzocht met daarin nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek, meldde de 55-jarige man uit Boekel zich op het politiebureau. Later werd ook de 43-jarige man uit Veghel aangehouden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten