Streeknieuws

Dit zijn de mooiste foto’s van de gemeente Rheden

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Peter Bijsterveld is de winnaar van de fotowedstrijd #MooiRheden van de gemeente Rheden. Hij won de publieksprijs met zijn foto van de Posbank bij Rheden. De prijs werd donderdagavond uitgereikt op het gemeentehuis in De Steeg.

Tweede werd Dick Vermeulen met zijn foto met daarop een groep herten. De derde prijs ging naar Eleonoor Donders met een natuurfoto.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Er werden in totaal 201 foto’s ingezonden door bijna vijftig fotografen. Er waren twaalf foto’s in de race voor de publieksprijs. Voorafgaand aan de uitreiking kregen de bezoekers een workshop fotografie van Sander Grefte.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten