Streeknieuws

Spoor van vernieling in Dierense Speeltuin: ‘We zijn niet verzekerd’

Foto: Facebook Dierense Speeltuin

DIEREN – De Dierense Speeltuin aan de Rode Kruislaan in Dieren zit met de handen in het haar. De laatste tijd worden er steeds vernielingen gepleegd. Deze week heeft de speeltuin voor de derde keer aangifte moeten doen.

Twee weken geleden werd het hek van de speeltuin gesloopt. Daarna sneuvelde er opnieuw een hek. En deze week was het weer raak. Naast het hek werden er ook onder meer lichtslangen gesloopt, alle verkeersborden van de skelterbaan uit de grond getrokken en de waterslang op de ijsbaan kapotgemaakt.

De Dierense Speeltuin baalt van de vernielingen. ‘De vrijwilligers werken keihard en iedere keer komt er zoiets tussen, wat altijd geld kost, daar wij buiten niet verzekerd kunnen worden. Alles komt dus neer op de vereniging. En reken erop dat het geld kost’, schrijft de vereniging op haar Facebookpagina.

De politie roept getuigen van de vernielingen zich te melden. De Dierense Speeltuin hoopt dat de daders spijt hebben en zich zelf melden bij de vereniging of de politie.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten