Streeknieuws

Verdrietig meisje (1) wil haar verloren knuffel terug

Foto: Marleen Kruitbosch

RHEDEN – Een meisje van 1 jaar oud mist haar knuffel. Volgens haar moeder is zij de knuffel vorige week vrijdag verloren in de omgeving van de Haverweg in Rheden.

‘Ze heeft de knuffel met haar geboorte gekregen’, schrijft haar moeder in een mail aan de redactie van Studio Rheden. Zij hoopt dat iemand de knuffel in Rheden heeft gevonden. ‘Wij willen hem heel graag terug.’

Mocht iemand de knuffel gezien hebben of hebben gevonden dan kun je een mailtje sturen naar redactie@studiorheden.nl. Dan brengen we je in contact met de moeder van het meisje.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten