Jaarconcert Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Elk jaar voert de Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt op de zaterdag net voor de oprichtingsdatum haar jaarconcert uit. Dit jaar valt dit op zaterdag 26 november. De Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandtvereniging is opgericht op 2 december 1952.

Tijdens het concert zal Van der Zandt u laten genieten van verschillende muziekstijlen zoals marsen en concertwerken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de marsen Victory Day en Marche of the Brotherhood en aan concertwerken zoals Bee-Gees in Concert of The Cream of Clapton. De slagwerkgroep laat deze avond ook horen wat ze kunnen.

Van der Zandt is ook bezig met het instuderen van een nieuwe show. De première van de muziek hoort u op deze avond.

Het concert wordt gegeven in de eigen zaal. Zaal Odeon aan De Beemd 1 in Velp (Navigatieroute via Rietganssingel). Let op: Ondanks de werkzaamheden aan het viaduct onder de snelweg A348 is de zaal wel gewoon bereikbaar.

De zaal is geopend vanaf 19:30 uur. Aanvang van het concert is om 20:00 uur. De toegang is gratis.