Babbeltrucs en insluipingen voorkomen? Speciale avond in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In het gemeentehuis van Rozendaal aan de Kerklaan houdt de politie op 29 november vanaf 19.15 uur een informatiebijeenkomst speciaal voor inwoners van de gemeente.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: babbeltrucs, insluipingen en (in mindere mate) woninginbraken. Er zullen tips worden gegeven over hoe dit te voorkomen en wat te doen in het geval u onverhoopt toch slachtoffer bent geworden.

Om logistieke redenen wil de politie weten op hoeveel bezoekers zij kan rekenen. Je kunt je opgeven bij dhr. K. Schaap van de gemeente Rozendaal. Dit kan zowel telefonisch op 026-3843661 als per mail via k.schaap@rozendaal.nl.

Vanwege de beperkte capaciteit van de raadszaal, geldt er een maximum aantal inschrijvingen, waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is.