Verenigingen

Babbeltrucs en insluipingen voorkomen? Speciale avond in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In het gemeentehuis van Rozendaal aan de Kerklaan houdt de politie op 29 november vanaf 19.15 uur een informatiebijeenkomst speciaal voor inwoners van de gemeente.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: babbeltrucs, insluipingen en (in mindere mate) woninginbraken. Er zullen tips worden gegeven over hoe dit te voorkomen en wat te doen in het geval u onverhoopt toch slachtoffer bent geworden.

Om logistieke redenen wil de politie weten op hoeveel bezoekers zij kan rekenen. Je kunt je opgeven bij dhr. K. Schaap van de gemeente Rozendaal. Dit kan zowel telefonisch op 026-3843661 als per mail via k.schaap@rozendaal.nl.

Vanwege de beperkte capaciteit van de raadszaal, geldt er een maximum aantal inschrijvingen, waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten