Streeknieuws

Vrouw gered uit woning vol met rook in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – De brandweer heeft in de nacht van maandag op dinsdag een vrouw gered uit een huis aan de Overhagenseweg in Velp. De woning stond vol met rook.

Een oplettende buurman had 112 gebeld, nadat hij brandlucht rook bij de buren. De buurman en de politie probeerden de bewoonster nog wakker te maken, maar dat lukte niet.

De brandweer heeft kort daarna de voordeur geforceerd en de vrouw uit de woning kunnen halen. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten