Verslagenheid bij voetbalclub sc Rheden na overlijden speler

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bij voetbalclub sc Rheden heerst grote verslagenheid. De 22-jarige speler Niek van Binsbergen kwam zondag bij een noodlottig ongeval om het leven.

‘Het overlijden van Niek heeft een grote impact op het dorp en onze voetbalclub’, schrijft het bestuur van sc Rheden op de website van de club. ‘Niek was met zijn goedlachse verschijning altijd een graag geziene persoon op de club.’

Alle trainingen voor deze week zijn afgelast. Zaterdag zullen de teams ook niet voetballen. Iedere avond tussen 19.00 en 21.00 uur is het clubhuis voor iedereen open om het verlies van de speler te verwerken. Ook ligt er een condoleanceregister.

Niek heeft zijn hele jeugd bij Rheden gevoetbald en speelde  in het 3e elftal. Ook is hij enkele jaren jeugdtrainer geweest bij Rheden.