Streeknieuws

Verslagenheid bij voetbalclub sc Rheden na overlijden speler

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bij voetbalclub sc Rheden heerst grote verslagenheid. De 22-jarige speler Niek van Binsbergen kwam zondag bij een noodlottig ongeval om het leven.

‘Het overlijden van Niek heeft een grote impact op het dorp en onze voetbalclub’, schrijft het bestuur van sc Rheden op de website van de club. ‘Niek was met zijn goedlachse verschijning altijd een graag geziene persoon op de club.’

Alle trainingen voor deze week zijn afgelast. Zaterdag zullen de teams ook niet voetballen. Iedere avond tussen 19.00 en 21.00 uur is het clubhuis voor iedereen open om het verlies van de speler te verwerken. Ook ligt er een condoleanceregister.

Niek heeft zijn hele jeugd bij Rheden gevoetbald en speelde  in het 3e elftal. Ook is hij enkele jaren jeugdtrainer geweest bij Rheden.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten