Streeknieuws

Vijf auto’s betrokken bij kettingbotsing A348; een lichtgewonde

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Bij een kettingbotsing op de A348 tussen Rheden en Velp zijn woensdag rond het middaguur vijf auto’s op elkaar gebotst.

Eén van de inzittenden raakte lichtgewond en kon ter plekke door ambulancepersoneel worden behandeld.

De auto’s liepen veel blikschade op. Door de ravage ontstond er al snel een paar kilometer file in de richting van Arnhem. Het verkeersongeval gebeurde op de plek waar momenteel door werkzaamheden minder rijstroken beschikbaar zijn.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten