Streeknieuws

Nieuwe dienstregeling bussen, wat gaat veranderen in de gemeente Rheden?

Busstation bij Arnhem Centraal. Foto: Studio Rheden

VELP – De bussen van Breng, Syntus en Connexxion gaan vanaf zondag 11 december volgens een nieuwe dienstregeling rijden. 

In de gemeente Rheden wijzigen tijden en in enkele gevallen verdwijnt zelfs een hele route. Hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Buslijn 29 Arnhem – Doetinchem
Buslijn 29 rijdt niet meer op zaterdag. Reizigers vanuit Doetinchem en Doesburg naar Velp of Arnhem kunnen gebruik maken van buslijn 27. Reizigers vanuit Rheden Dorp naar Velp of Arnhem reizen met buslijn 43.

Lijn 43 Arnhem – Apeldoorn via Dieren
Op zaterdagochtend vertrekt een extra rit richting Arnhem om 7:33 uit Loenen.

Buslijn 74 Huissen – Velp-Zuid
Buslijn 74 is opgeheven. Reizigers vanuit Huissen naar industrieterrein Arnhem Het Broek gaan met de buslijnen 33 en 300 naar Arnhem CS en stappen daar over op de buslijnen 12 en 43. Reizigers naar de HAN locatie Arnhem en Velp Zuid stappen bij de halte Arnhem Velperplein over op buslijn 331.

Nachtbus
De nachtbus krijgt een nieuw lijnnummer.  Buslijn 843  gaat van Arnhem naar Doesburg.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten