Verenigingen

Heeft u iets te repareren? Het repaircafe in Rheden is weer open

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het repaircafe in het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden is zaterdag 3 december open van 9.30 uur tot 12.00 uur.

In het repaircafe kunt u terecht met veel huishoudelijke apparaten die defect zijn zoals p.c’s en laptops, kleding en kleine meubelen. Nieuw is het dat er naast deze artikelen voortaan ook speelgoed gerepareerd kan worden.

Er worden  nieuwe vrijwilligers gevraagd, die het een uitdaging vinden om mee te werken in ons Repaircafe .

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten