Streeknieuws

Kerk opent in december pop-up restaurant in centrum van Velp

Foto: Pixabay

VELP – De protestantse kerk in Velp opent in december een pop-up restaurant in de Hoofdstraat in Velp. Jongeren en ouderen uit de omgeving van Arnhem en Velp kunnen hier aanschuiven voor een goedkope warme maaltijd.

De kerk wil een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. ‘Juist in de feestmaand december heb je daar behoefte aan’, aldus de kerk.

Jongeren en gemeenteleden van de Protestantse kerk en christelijke studentenverenigingen runnen het restaurant. Er wordt samengewerkt met Enjoy & Learn, een kookproject voor kansarme jongeren uit Arnhem.

Voor vijf euro komt er een maaltijd op tafel. Op de placemats komen prikkelende vragen om met wildvreemde mensen in gesprek te raken.

Het restaurant ‘ Gezellig’ zit aan de Hoofdstraat 61 en is op werkdagen open van 5 t/m 23 december tussen 16.30 en 21.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten