Streeknieuws

Veel schade bij woningbrand in Spankeren; kat door brandweer gered

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – Een brand in een vrijstaand huis aan de Zutphensestraatweg in Spankeren heeft vrijdagmiddag veel schade aangericht. Er raakte niemand gewond. Er was niemand binnen.

De brandweer wist de kat van de bewoners levend uit het huis te halen. Volgens de brandweer is er veel rookschade.

De brand is ontstaan in de meterkast. Over de oorzaak is niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten