Streeknieuws

Dode vrouw in Dieren niet door misdrijf om het leven gekomen

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De vrouw die zondagochtend in een tuin aan de Lorentzlaan in Dieren werd gevonden, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie na uitgebreid onderzoek in en om de tuin.

De politie werd gealarmeerd, nadat het levenloze lichaam van de vrouw in de tuin werd gevonden. De tuin werd afgezet met hekken met daarop zwarte doeken. Ook de straat was afgezet met linten.

Na urenlang onderzoek meldde de politie dat het niet om een misdrijf ging. Waardoor de vrouw om het leven is gekomen wil de politie in verband met de privacy niet zeggen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten