Streeknieuws

Herdenkingswedstrijd sc Rheden met fakkels en minuut stilte: ‘Rust zacht Niek’

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het eerste elftal van sc Rheden heeft  zondagmiddag in een zwart tenue gespeeld. De thuiswedstrijd tegen Rood Wit uit Groesbeek werd opgedragen aan Niek van Binsbergen.

Na een minuut stilte ging de wedstrijd van start en in de derde minuut was er een rood en witte rookwolk te zien aangeboden door het derde elftal  en vrienden als eerbetoon aan Niek.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

De 22-jarige speler van het derde elftal kwam vorige week zondag om het leven na een aanrijding. Het nieuws kwam hard binnen bij de club en in het dorp. In het clubhuis ligt een condoleanceregister en er is een herdenkingsplek ingericht. Afgelopen week kwamen honderden mensen naar het clubhuis toe.

Alle trainingen gingen afgelopen week niet door. Behalve de wedstrijd van het eerste elftal zijn alle wedstrijden voor dit weekend afgelast. Niek werd zaterdag onder grote belangstelling begraven op Heiderust in Rheden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten