Streeknieuws

Informatiecentrum Traverse Dieren gaat in december open

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Het informatiecentrum over het verkeersproject Traverse Dieren gaat op 9 december open. Binnen kan iedereen informatie krijgen over de voortgang van de werkzaamheden rond het stationsgebied in Dieren. Ook kunnen omwonenden daar terecht met klachten.

Met de aanpassing van de N348 en het opknappen van het station moet de doorstroming van het doorgaande verkeer verbeterd worden. Er komt onder meer een lange tunnelbak bij het station.

Het informatiecentrum zit aan de kop van de Spoorstraat, pal naast een bouwkeet. Het centrum is vanaf 9 december geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden.

Vrijdag 9 december is er een officiële opening tussen 13.00 en 16.00 uur met onder meer de opening van een fototentoonstelling over het project.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten