Streeknieuws

Werkzaamheden parkeerplaats Posbank in volle gang

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De werkzaamheden aan de parkeerplaats bij Paviljoen De Posbank bij Rheden zijn in volle gang. De parkeerplaats krijgt een opknapbeurt. Daardoor moet de capaciteit met ongeveer een kwart toenemen.

De parkeerplaats wordt verhard, opnieuw ingericht en er komt een rijrichtingaanduiding. Door efficiënter gebruik van de ruimte zal volgens Natuurmonumenten de capaciteit naar schatting toenemen met ongeveer een kwart.

Tijdens de werkzaamheden is een deel van de parkeerplaats open voor bezoekers. Eind dit jaar moet de parkeerplaats weer helemaal open zijn.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten