Verenigingen

Een stevige doorstapwandeling door de elementen en de tijd in Velp

Herfst bladeren

Foto: Pixabay

VELP – In de omgeving van Zijpenberg bij Velp verzorgt VN Oost-Veluwezoom op maandag 5 december 2016 een wandeling. De wandeling start om 9.30 uur op de parkeerplaats De Zijpenberg, ANWB paddenstoel 23445, Beekhuizenseweg, Velp.

Een stevige doorstapwandeling door de elementen en door de tijd. Er wordt gelopen over en langs stuifduinen, zandverstuivingen, een oud kerkpad en het altijd sijpelende water. Bovendien kunt u we genieten van het fraaie uitzicht vanaf de Zijpenberg.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Draag in verband met het geaccidenteerde terrein stevig schoeisel. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Meer informatie: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten