Actie Kersttas voor de gemeente Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De kerken in de gemeente Rheden en Rozendaal zamelen op zaterdag 10 en zondag 11 december weer boodschappen in ten behoeve van de jaarlijkse Actie Kersttas. Een extraatje voor diegenen die van een minimuminkomen moeten leven. Met uw boodschappen maken we pakketten die worden verspreid door de Stichting Mensen in de Bijstand en de Rozendaalse diaconie.

De tassen kunnen gevuld worden met bijvoorbeeld; Koffie, koffiemelk, thee, suiker, blikken/pakjes soep, pannenkoekenmix/meel/olie, rijst, pasta’s + mix, feestelijk broodbeleg, blikjes ragout, vlees/visconserven, rookworst, toastjes/crackers, chips/nootjes, koek, chocolaatjes, pakken sap, potten (blikken) groenten/fruit, wasmiddel, toiletzeep, bodylotion, shampoo/douchegel, tandpasta, tandenborstel, kaarsen en andere gezellige (kerst)artikelen. Geen alcohol.

Alles dient nieuw, in de originele, gesloten verpakking en lang houdbaar te zijn. 

U kunt uw boodschappen inleveren bij de Protestantse Kerk van Rozendaal, Kerklaan 15, in de tuinkamer op zaterdag 10 december van 9.30 tot 11.30.