Streeknieuws

Autobanden verdwenen; auto op bakstenen achtergelaten

Foto: Facebook politie Velp

VELP – Een auto aan de Brugweg in Velp is op een paar bakstenen achtergelaten. De banden en de velgen van de witte Opel Corsa waren verdwenen.

Volgens de politie moet dit gebeurd zijn tussen donderdag rond 18.30 uur en vrijdagochtend 06.30 uur. De politie doet op Facebook een oproep aan mensen die mogelijk iets gezien hebben van de diefstal.

De auto stond op een parkeerplaats aan de Brugweg.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten