Streeknieuws

Let op! Extra controles in ‘blauwe zones’ in Velp

Foto: Wikimedia Commons

VELP – Zorg dat je een blauwe parkeerschijf in je auto hebt liggen als je gaat winkelen in het centrum van Velp. De komende maanden gaan toezichthouders van de gemeente Rheden extra controleren.

Op de Vlashoffstraat en Wilhelminastraat na is begin dit jaar het betaald parkeren in  het centrum van Velp afgeschaft. Daarvoor in de plaats is de blauwe parkeerschijf gekomen, die achter de voorruit van een auto moet worden gelegd. Daarmee kan voor een bepaalde tijd gratis worden geparkeerd.

De toezichthouders gaan de komende maanden controleren of de parkeerschijf goed gebruikt wordt in Velp. Volgens de politie kost een bekeuring negentig euro en daar komt nog eens negen euro administratiekosten bij.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten