Politie: dood Rhedenaar (21) was noodlottig ongeval

Foto: archief Studio Rheden

HENGEVELDE – De 21-jarige man uit Rheden die zondagochtend werd gevonden in een weiland in Hengevelde in Overijssel, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat blijkt uit sectie op het lichaam van de Rhedenaar, meldt de politie. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

De Rhedenaar was zaterdagavond naar een feest geweest in een cultuurcentrum. Zondagochtend werd zijn lichaam gevonden in een weiland. De plek ligt niet ver van het cultuurcentrum.

In eerste instantie kon de politie een misdrijf niet uitsluiten en werd er uitgebreid onderzoek gedaan. ‘Op basis van dit onderzoek is vastgesteld dat een misdrijf is uitgesloten en dat er sprake is van een noodlottig ongeval. Het lichaam is door de Officier van Justitie vrijgegeven’, aldus de politie.