Streeknieuws

Pop-up restaurant in Velp geopend; een initiatief van de kerk

Foto: Pixabay

VELP – De protestantse kerk in Velp heeft zondagmiddag een pop-up restaurant in de Hoofdstraat in Velp geopend. Jongeren en ouderen uit de omgeving van Arnhem en Velp kunnen hier in december aanschuiven voor een goedkope warme maaltijd.

De kerk wil een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. ‘Juist in de feestmaand december heb je daar behoefte aan’, aldus de kerk.

Jongeren en gemeenteleden van de Protestantse kerk en christelijke studentenverenigingen runnen het restaurant. Er wordt samengewerkt met Enjoy & Learn, een kookproject voor kansarme jongeren uit Arnhem.

Voor vijf euro komt er een maaltijd op tafel. Op de placemats komen prikkelende vragen om met wildvreemde mensen in gesprek te raken.

Het restaurant werd zondag officieel geopend. Maandag is de eerste echte dag. Het restaurant ‘ Gezellig’ zit aan de Hoofdstraat 61 en is op werkdagen open t/m 23 december tussen 16.30 en 21.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten