Verenigingen

Maandelijks partijtje bingo bij Cv. De Heiknüüters Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De balletjes gaan op zaterdag 10 december weer rollen bij “Cv. De Heiknüüters” in Rheden. U kunt dan weer uw maandelijkse partijtje bingo spelen. Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in het clublokaal aan de Worth-Rhedenseweg.

De beheerders zullen u ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes rollen.

De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten